Vi kan Supply Chain

One Academy Consulting & Recruitment

One Academy Consulting & Recruitment är en aktör som förstår att trygghet, välmående och utveckling är en förutsättning för ett framgångsrikt arbete. 

Vi erbjuder en anställning hos oss, där du kan känna dig trygg även mellan uppdrag och inte bara när du är ute hos kund.
Vi erbjuder en arbetsplats där man tar tillvara på varandras kompetenser och där man tillåts att växa för att nå nya höjder i sin utveckling.

Vi tror på att delaktighet i sin egen utveckling skapar  motivation till att utveckla andra människor, verksamheter och på det sättet genererar vi det högsta värdet för våra kunder.

Jag behöver hjälp med resurser
Jag söker jobb/uppdrag
Vad kan vi mer erbjuda

Allmänna frågor och svar

Vi behöver hjälp med att kartlägga våra inköpsprocesser, har ni konsulter som kan hjälpa till?

Ja, vi rekommenderar en av våra seniora management konsulter inom inköp för det arbetet. Vi kartlägger erat behov, sätter ett mål (tidsatt) samt lägger fram ett förslag/handlingsplan till dig och ex lednningsgruppen.

Kan ni hjälpa oss säkerställa att vi hela tiden har kompetenta medarbetare på plats?

Ja, absolut! Vi har flera samarbeten där vi har en kontinuerlig dialog för att säkerställa att rätt personer finns tillgängliga vid behov.

Vi behöver bygga upp vårt lager med både kunskap och personal, är det något som ni kan hjälpa till med?

Ja, vi går gärna in och diskuterar ert behov samt ger er möjlighet att få hjälp samt råd för att bygga upp lager med personal.

Vi behöver få in ett par operativ inköpare, har ni möjlighet med det?

Ja, vi har ett flertal juniora operativa inköpskonsulter som kan kliva in i kortare och längre uppdrag. Vi utbildar inom Yrkeshögskolan (kvalificerad YH-utbildning likvärdig kandidatexamen) 2- år Strategiskt inköp och upphandling i Göteborg, Malmö, Stockhom, Linköping, Sundsvall/Östersund och via den utbildningen kan vi förse er med både praktikanter som operativa inköpare.

Hur säkerställer ni så att era konsulter är pålitliga?

Vi fick äran att motta priset som Årets Rekryteringsföretag på Recruitment Awards 2021.
I vår konsultprocess så ligger det med att man ska ha ett utdrag från belastningsregistret samt att vi tar en UC. Det tillsammans med en djuplodande intervju med referenser kommer att säkerställa att ni inte kommer att råka ut för tråkigheter via våra konsulter.

Hör av dig till oss

Använd formuläret nedan för att komma i direktkontakt med oss. Vi hör av oss tillbaka inom 24h! 

Ämne

[facetwp facet="amnen"]

Välj din ort

[facetwp facet="ort"]

Plats

[facetwp facet="plats"]

Utbildning

[facetwp facet="utbildning"]