Vår historia

One Academy

Ann Bertling startade 2014 upp företaget med ambitionen att via utbildning, konsultuppdrag och rekrytering främst arbeta med att hjälpa unga vuxna, personer mellan arbete samt personer som vill göra karriär eller karriärväxla ut på arbetsmarknaden. Ann har arbetat som chef och ledare i 20 år med erfarenhet från både stora internationella företag till det lilla privata företaget.

2016 tog Ann in en delägare i företaget, John Gunnarsson.
John har en gedigen kunskap inom utbildningsvärlden och en bakgrund inom logistik.
Utbildningen Strategiskt Inköp och Upphandling i Stockholm var startskottet, kort därefter kunde One Academy öppna i både Malmö och Göteborg.

2021-2022 fick vi förtroendet av Myndigheten för Yrkeshögskolan att expandera verksamheten med nya orter vilket resulterade i att vi idag finns vi på sju orter: Stockholm, Malmö Göteborg, Linköping, Ljungby, Östersund och Sundsvall med huvudkontor i Stockholm.

2021 blev One Academy den första yrkeshögskoleutbildaren i Sverige som kunde erbjuda en kvalificerad examen inom inköps- och upphandling på kandidatnivå.

Idag har vi 2 utbildningar, Strategiskt Inköp och Upphandling som ger en kvalificerad Yrkeshögskoleexamen samt Demand Chain Management som ger en Yrkeshögskoleexamen. 

Vi på One Academy erbjuder även möjligheten till kortare YH-kurser som är anpassade så att du som arbetar ska kunna kompetensutveckla dig samtidigt som du studerar. Våra korta Yh-kurser går helt på distans och på halvfart.

Vi har även öppna och företagsinterna kurser som erbjuder upskill och reskill (ej Yh), till exempel inom IT-säkerhet, Excel, Power BI, Projektledning och Ledarskap.

Via våra tre olika affärsområden har vi en unik möjlighet att hjälpa både individ och företag med rätt kompetens.
Education
Consulting & Recruitment
Nordic Leadership

Tillsammans med företag arbetar vi med att sköta hela rekryteringsprocessen med en för kunden framtagen och anpassad, överenskommen process och med kandidater som genomgår säkerhetsintervjuer. Vi har även möjlighet att hjälpa företag och individer med allt från affärsutveckling, analyser, mentorskap och coachning. Mentorskapet arbetar med chefer och ledare och coachning för individen som vill ta nästa steg i sin personliga utveckling.

Detta är vår historia i korthet.

Välkommen till oss på One Academy!

Ämne

[facetwp facet="amnen"]

Välj din ort

[facetwp facet="ort"]

Plats

[facetwp facet="plats"]

Utbildning

[facetwp facet="utbildning"]